Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Saturday, October 22, 2011

Malam Kesenian FSPU




______________________________________
______________________________________________________

"Malam Kesenian FSPU"

______________________________________________________
______________________________________


Malam Kesenian FSPU....tp lebih relevan jika nak dikatakan sbg Malam Kesenian Jabatan Pengurusan Hartanah...sbb department2 lain x ada join pon..huh...





tari menari





teman wanita yg curang bersama lelaki kononya budak sekolah O.0?






team sketsa + tarian



















menang tanpa perlu berjuang!...haha..sebab team yg hantar utk sketsa hanya lah SATU sahaja..

















9 comments:

  1. ouh, mmg event budak EM je ke? patutlah kitorang tak tahu pape pasal benda ni. hehe

    ReplyDelete
  2. kat perak dulu mmg event budak EM..tp kat sini kiteorg organize utk semua department..tp department lain x di inform kan oleh president masing2 kot....kalo ada department lain mesti lg best....

    ReplyDelete
  3. tu la, aku mcm tak tau pape pun, kalau tau mungkin join kot..hehe * dah la ade mungkin, kot lagi*..hehe

    ReplyDelete
  4. haha...kalo ramai join mesti best oh...heh

    ReplyDelete
  5. oit...asal ko kelihatan kurus dan kecil?

    ReplyDelete
  6. ahahahaha
    ar ar...ko diet ke apa?

    ReplyDelete
  7. aku kurangkan makan malam...jarang makan malam..haha

    ReplyDelete