Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Tuesday, July 26, 2011

Koleksi Vintage dan Solar Flare



____________________________________
__________________________________________________

"Vintage & Solar Flare"
-volume 1
__________________________________________________
____________________________________




gambar yg dah lama ambik..tapi tak ada lah lama sgt..bila godek2 balik album..ternampak gambar2 ni..terasa nak buat light Editing pulak..ye la, kan aku tak ada kerja lain kan...ni jela yg aku buat time2 waktu senggama senggang ni...Senggama?..okbye..


SOLAR FLARE
___________________




one of my girlfriends (kawan baik) NurAzarina :)

my nephew..Daniel Izz Jauhary



My niece and nephew
Nuri Keyshia Irdina and Daniel Izz Jauhary :)



VINTAGE
_______________________________



my cousins and sister



The Fabulous Cats..time Dinner DEM


The Fabulous Cats ( Kucing Hebat)
-tak vintage sgt pon..haha


 
Dataran Lang, Langkawi




 the siblings..i called ourselves as The Jibs..
Dheena, Nuri, Afieq
aku tau korang nak kutuk aku lah tu...aku time ni gemok ok..dah lama gmbar ni...sblm aku diploma lg kot...haha
sekarang dah selim melim *mimpi*



ok dah itu saja...ceyh update entry hari ni mcm WORDLESS WEDNESDAY je..aduh ok2..itu saje..bye...selamat berjumpa kembali..


Assalamualaikum, tak jawab dosa, jawab sayang..
so sape yg baca entry ni tak jawab Salam dgn Komen berdosa..ayo tak tahu..haha..okthanksbye..






12 comments:

  1. selim melim konon. pdhal bdn mcm aku je
    hahahaaaaaaaaaa
    bestnya dpt kutuk ko

    ReplyDelete
  2. chantek lah (:

    solar flare tu cam mner buat?

    ReplyDelete
  3. azalia : tak habis2 nak kutok aku!!..pendengki betol!..haha

    tegah : makaseh ye...oh solar flare tu senang je...nanti2 kalo saya ada masa buat tutorial ok..hehe

    ReplyDelete
  4. cantek2...solar flare tu best je tgk

    ReplyDelete
  5. yg helang tu lawa.. nampak vintage sangat..

    ReplyDelete
  6. ezay : hehe..thanks :)

    Aisha : oh yeke..ok2 je tu..haha..thanks kak aisha :)

    ReplyDelete
  7. chantek la ajib ;) hehehheheh,,,

    ReplyDelete
  8. @anon : eh mcm ne tau nama panggilan Ajib ni??..musykil

    ReplyDelete
  9. Smart beb...
    weh, muka ko ada iras kawan aku lah..
    namanya zul...
    aku ingtkan ni blog dia..
    rupanya tak..
    huuhhuhu..
    anyway, selamat berkenalan.. :)

    ReplyDelete
  10. @fikri : thanks :)...oh yeke...haha ada pelanduk dua serupa lah..haha

    ReplyDelete