Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Saturday, October 29, 2011

IBADAH HAJI : Emak dan Abah




_______________________________________
_________________________________________________________

"Haji"
_________________________________________________________
_______________________________________




ok entry kali ni sepatutnya di update lamaaaaaaaaaaaa dulu...tp skrg baru nak buat satu entry ni..tak banyak nak cerita..just nak update gmbr semasa parents pergi Haji hari tu...




abg mengazankan dan baca doa selamat sebelum keluar






comelkan my parents...hehe..alhamdulillah doa n hajat utk ke tanah suci Mekah termakbul..syukur ya Allah










emak senyum lebar..abah senyum kambing...sama mcm aku tak tau senyum...haha




emak punya






abah punya








comel je beg color hijau...biar kasi senang jumpa kat sana nanti..striking color...dr nun jauh sudah kelihatan





sempat bergambar sebelum masuk ke balai pelepasan utk naik bas ke KLIA...sorang tak cukup..my eldest sister x dpt dtg   :( ...






beberapa hari yg lepas abah ada post gmbr kat FB...ya Allah sejuk tenang hati memandang Kaabah, mak dan abah...






ya Allah kau permudahkanlah urusan ibubapa ku di sana....selamatkan perjalanan mereka di sana dan selamatkan lah perjalanan mereka pulang ke tanah air....moga ibubapa ku perolehi haji yg mabrur..insyaallah, amin...







7 comments:

  1. Alhamdulillah..

    Semoga mendpt haji yang mabrur..

    Amin..

    ReplyDelete
  2. semoga mak abah ko mendapat haji mabrur..
    aku ingatkan gmbr kaabah rupanya betol2..
    bestnya...............

    ReplyDelete
  3. Aminnnn..semoga your parents selamat segalanya. teringat jugak zaman mak pak pegi haji dolu-dolu ;)

    ReplyDelete
  4. semoga aunty and uncle dpt jalankan ibadah dgn tenang.

    teringat mse tingkatan 5 dulu anta mak ayah aku.
    balik rumah terus nangis

    tp dorg ckp kat sne best

    aku dh pasang angan2 nak buat haji masa time muda2. doakanlah ye

    ReplyDelete
  5. @adie : terima kasih ye :)

    @anis : amin... bestkan..

    @maly : insyaallah amin...makaseh :)

    @azalia: insyaallah..moga mereka perolehi haji mabrur...aku doakan kita semua suatu hari nanti berjaya mengerjakan ibadah haji..insyaallah

    ReplyDelete
  6. muka abah kau sama dengan kau pik...
    amin..semoga dapat haji yang mabrur..:)

    ReplyDelete