Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Saturday, December 24, 2011

Makan Malam



__________________________________________
______________________________________________________

"Majlis Makan Malam"
______________________________________________________
_________________________________________



Jumaat-23/12/2011








 elakkan kontroversi...kami hanya kawan...




































kpop selalu buat gaya mcm ni kan?...aku menghanjing kpop...


ok tak ada kata2...just gambar...






6 comments:

  1. dan dan kawan..
    keh keh keh..
    kat sini baru la jelas..

    ReplyDelete
  2. hahah... :)..api singgah blog aku...

    ReplyDelete
  3. aku pelik la dgn kau nie
    asal x ngorat je jaja tu ?
    dia lawa & sweet kot
    kim slm kat dia.. wish good luck utk exam dri aku kat dia k =)

    p/s - gambar yg last tu x leh nak NOKKK lg ke?

    ReplyDelete
  4. FYI faza ada boyfriend..dan aku bukan perampas kebahagiaan org lain...biarlah aku cari kebahagiaan aku sendiri....:p ....dan aku suka keadaan begini bila kawan hanya lah sekadar kawan...tiada lebih dan tiada kurang....

    ReplyDelete
  5. komen last afiek menunjukkan afiek lelaki sejati...apa lagi...ngurat la dia sebelum terlepas...hohoho

    ReplyDelete
  6. siyes grand giler dinner korang...sempoi la

    ReplyDelete