Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Monday, August 1, 2011

Perubahan - Diari Ramadhan #1



__________________________________
__________________________________________________

"MakeOver"
__________________________________________________
_________________________________



Perubahan...bukannya aku maksudkan ape perubahan aku nak bila menjelangnya RAMADHAN ni ye...opkos lah aku nak menjadi lebih baik, blablabla kan?...semua org nak mcm tu...Perubahan yg aku maksudkan ialah makeover...hrmm ape yg nak di makeoverkan???..ala tak perasan ke??..ni nak merajuk ni..bahaha..ok2 tak ada makna aku nak merajuk2...so ada perasan tak perubahan sikit kat blog aku ni??...tak nampak..arghh senang aku bagitau jelah   aku dah ubah HEADER blog aku...ada nampak??..ADA?




DAHULU KALA
___________________________





SEKARANG KALA
______________________________




HAHA.. org masuk2 je blog aku, biar TERPERANJAT tgk ada RIMAU tenung..haha... ni jelah HEADER yg aku mampu buat..aku tak pandai buat2 HEADER ni...asal cukup makan sudah...mesti ada org kata nape tak letak MUKA SENDIRI beso2 kat situ??..ala tak BERANI lagi lah nak letak gambar sendiri kat situ...takut org masuk2 terCAIR pandang aku...motif org nak CAIR?...mcm Hot melecur sangat....

tah lah...aku terINGIN nak letak gambo BESO2 sbg HEADER aku tu...tp still smpi sekarang tak jumpa gambar DIRI SENDIRI yg berkenan di hati...aku tak PHOTEGENIC....aku PHOTOALLERGIC....kalo jenjalan je aku je yg amik gambar...org tak teringin nak amik gambar aku yg Kononnya Hots ini....



Bila Kamera Turun : Perghh Macho siot...(real life tak macho ye)
Bila Kamera Angkat : Start lah muka selebet..hancur...



tak mampu lah aku nak dpt gambar2 aku yg cantik...ada je tak kena...kalo ok pon kena lah COVER2 sikit JERAWAT dan BEKAS2 JERAWAT tu...takut nanti org masuk blog aku terperanjat..haha,,mungkin sebab itulah aku tak guna gambar sendiri sebagai Header Blog...tp kadang2 ada jugak aku post gambar aku kat sesetengah entry...tu pon BERATUS2-RATUS kali tangkap gambar baru dpt yg OK2 jer...tp bila buat, ada je tak kena...hrmmm, tak pe2..at least ada Header buatan AIR TANGAN sendiri..oklah kan..

ok itu je Short Entry kali ni...bye2...




P/S 1 : semua org Wish Salam Ramadhan kat Belog...aku tak ada ke nak wish2 ni??...oklah2..aku pon harap tak TERLAMBAT nak wish ye...


**********************************************************************

SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK 
kepada semua 
MUSLIMIN dan MUSLIMAT

***********************************************************************





P/S 2 : Aku baru belajar cara2 nak HACK PHOTOSHOP supaya dpt FULL VERSION...ada sesiapa nak aku buat TUTORIAL tak??...aku hanya akan buat jika ramai yg nak je..kalo tak ramai..hmm tengoklah..bahahah




P/S 3 : Semperna Ramadhan Al Mubarak ni..aku nak buat kelainan sikit...Just untuk bulan Ramadhan saje ye...SETIAP TAJUK ENTRI BARU aku akan masukkan sekali DIARI RAMADHAN #1,2,3,..... seterusnya...saja nak bikin lain sikit...supaya hari2 aku merajinkan diri untuk Update time puasa ni..yela, time ni kan lemah lesu sikit..maybe akan TERMALAS UPDATE...so aku akan cuba sedaya upaya update ye...okthanksbye....berbisik *Yusof Taiyooob*





11 comments:

  1. haa..teanjat gegurl!! hehe..meow..
    selamat bersahur dan menjalani ibadah puasa..:)

    ReplyDelete
  2. semua bermotifkan haiwan..haha
    ko nak letak gmbar aku, aku x kisah,...hehe

    ReplyDelete
  3. haha ptut la terkejut ak terkejut tengok rimau tu..nice2..selamat berpuasa

    ReplyDelete
  4. hahaha
    afiek
    ko jgn nak merendah diri sangat la
    aku tgok dkt fb banyak jer pic ko smart2 + hensem macho
    ko nih pemalu nih
    hehehe

    p/s : thanks afiek sudi vote aku :-)

    ReplyDelete
  5. fulamakk..garang kot muka rimau tu..dari si burung berubah jadi rimau..cool..

    buat je entry tutorial tu..

    slmt berpuasa..

    ReplyDelete
  6. agak terkejut jugak la bila tengok.. tp comei leopard tu. eh, leopard ke cheetah? hehe. selamat berpuasa..

    ReplyDelete
  7. dtg sini bg senyuman, nk bawak milo tp xleh, pose kaaan =)
    http://lolz-l.blogspot.com/2011/08/selamat-berpuasa-ya.html

    ReplyDelete
  8. @cik ayu : haha..oh terperanjat ke..haha..selamat menjalani ibadah puasa juga :)

    @anis : tula pasal..sume haiwan je..serangga je belom..oh muka ko..boleh2..nanti aku curi mana2 gambo ko eh.haha

    @ezay : ahah..selamat berpuasa beb :)

    @hans : aku sebenarnya,, aduh malulah nak ckp..<---dah ckp..pemalu..haha..no prob ah beb..rm5 boleh belanja aiskim..bahaha

    @fatin :haha..evolusi burung menjadi RIMAU..hah...ok2 nanti kalo ada masa saya buat:)

    @aisha : selamat berpuasa...tah masa search En Google katanya Leopard..tah tak tau bezakan..haha

    @Hez : haha..maaf kerana peranjatkan ko..hehe

    @L: ala time buka nanti bawak ah..hehe

    ReplyDelete
  9. untunglah ade binatang-binatang..haha..slmt puase :D

    ReplyDelete
  10. @sirap : haha...Selamat Berpuasa juga :)

    ReplyDelete