Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Wednesday, July 27, 2011

Wordless Wednesday #4



___________________________________
_______________________________________________________

"Wordless Wednesday"
-Volume 4
_______________________________________________________
___________________________________



nak cakap sikit je..pernah nampak benda ni...rasa nak lempang laju2 smpi tercabut kepala sesiapa yg lalu dpn aku!!...arghhhh...









nenek brutal!!



dan yang paling aku tak tahan ialah!!!




nyamuk..nyamukkk..nyamukk..nyamukk..nyamukk.

Berkeliaran nyamuk2 tu sume..pening pale aku...rasa nak pukul2 je....sape Volunteer nak kepala kena sepak dgn aku...bg tau aku...free of CHARGE!...


so moh la kite sume berangkat ke Google+ dan juga twitter ye sume....


18 comments:

  1. hahahha bngangggg jugakkkk kalau bnda tu sume...huhhhh

    ReplyDelete
  2. haha siapa suke nyamuk? dahlah hisap darah xminta izin grr

    ReplyDelete
  3. @sharifah : haha..kan..menyemak!!!..hehe

    @amna : kalo nyamuk betina je yg hisap darah...nyamuk jantan tak...hehe

    ReplyDelete
  4. heheheh...
    google + aku baru 16 orang je
    salah sorangnya ko
    ekekekek

    besday aku semalam = 26 julai
    dah lepas dah
    ko lambat
    apa2pun tq wish
    :-)

    ReplyDelete
  5. Hans : haha..ko kawan pertama aku kat Google+ kot..hehe...oh 26/7....sama2 :)

    ReplyDelete
  6. semuanya kacau mende alah ni,huhu

    ReplyDelete
  7. hahaha...
    aku kawan 1st ekk dkt situ?
    moga kita sentiasa menjadi kawan dan bukannya setakat kawan di dunia cyber jer
    :-)

    ReplyDelete
  8. hans : ye la..aku yg mintak invitation, pastu ko invite..haha... insyaallah bukan setakat kat alam maya ni aje.. :)

    ReplyDelete
  9. nasib saya duduk tingkat 11, tak de masalah nyamuk.. semut pun susah nak jumpa :D

    ReplyDelete
  10. Amna : haha...saya pon bernasib baik..di tingkat 9..haha

    ReplyDelete
  11. pernah nampak gak la..hahahaha..xbleh blah nyamuk banyak sangat tu...huhuhuhu

    ReplyDelete
  12. Rossa : kan..mmg menyemak..seb baik tak ada bunyi..haha

    ReplyDelete
  13. nyamuk..nyamuk..nyamuk..ehhehe

    ReplyDelete
  14. nyamuk sgt menjengkelkan. dok dlm air-cond pun ada nyamuk jugak. nyamuk kerjanya adalah untuk hisap darah orang saja. fiiiiuuuuuuuuuuh!

    ReplyDelete
  15. green card tu memang merata2..ishkk
    tapi nyamuk lagi kacau kan..

    ReplyDelete
  16. @mira : haha..yes kalo nyamuk tu bole bunuh dgn ridsect, mmg habis jadi arwah la..haha

    @farra : haha...mmg..kalo nyamuk yg besar2 lg geram..grrrr...

    @ezay : kacau gile oh nyamuk tu..tak tenteram tgk FB aku..haha..merata2 berkeliaran...haha

    ReplyDelete
  17. merata2 ada bnda nie... benci gak kekadang...

    ReplyDelete