Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Wednesday, August 3, 2011

Wordless Wednesday #5 - Katak OH Katak



__________________________________
_______________________________________________

"Wordless Wednesday"
-Volume 5

_______________________________________________
________________________________



"Sepandai- pandai KATAK melompat, akhirnya JATUH ke dalam LONGKANG juga"

..sila masukkan pepatah MASYHUR di dalam Kamus Dewan Bahasa dan Pustaka..




Sebelum
_________________________





Selepas
_______________________________





dulu2 cita2 nak jadi doktor..tp CANCEL sbb bedah katak pon FAIL!



36 comments:

  1. buweeekkkkkk !!! geli woiiii....huhuhu

    ReplyDelete
  2. ko sesuai jd pakar sakit puan sebenarnya !

    ReplyDelete
  3. OMA..!! GELI LAAA BODOH..!! (aku pon fail.. time spm cikgu gantikan katak dengan ikan.. wahaha)

    ReplyDelete
  4. @hidayat : gemok gila kan..buat katak masak cili api sedap ni..kenyang..haha

    @sharifah : ala nak geli apa..comel je..hehe

    @myra : haha...tula..rest in peace katak..hehe :)

    @azalia : doktor sakit PUAN??...woweeee..nak2..haha

    @fariz : haha...geli?...comel lah..ikan???...cikgu aku suroh ganti dgn kucing!!..haha

    @logorithm : haha..mana ada kejam..dibedah ketika tak sedar...haha..

    ReplyDelete
  5. adoiiii
    eksperimen biologi ke?
    hehehe
    aku xdapat buat
    sekolah aku tak ada alat2
    sedih2

    ReplyDelete
  6. @HANS : ni sekolah aku ada buat bengkel membedah binatang lah..haha..oh ye..tak ada alat??...hehe...ala pisau je pon..n alat nak pengsan kan katak tu..haha

    @zwan : tu la..aku rasa persoalan ttg MATI KATAK dah terjawab..hehe

    ReplyDelete
  7. mak aihhh,

    kesian ktak tuu..kenapa kau tak panggang terus, boleh buat berbuka.


    AHAHHAHAHA

    ReplyDelete
  8. @HANIF : HAHA...perghh kalo panggang sedap weyhh..buat katak percik lah..haha

    ReplyDelete
  9. beso nye katak ni..dulu2 time spm bedah2 dpt kecik je..harmster pun dibedah, hambek ko..aku kesian ea..haha

    ReplyDelete
  10. sihat katak ni..mati kekenyangan tu..hehehe

    sini BACA DAN CLICK TAU

    ReplyDelete
  11. wuhuu dulu feyqa masa form 5 tak berani bedah2 binatang ni, tak sampai hati huhu!

    Tengok jom :
    http://princessfeyqa.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday-5.html

    ReplyDelete
  12. @ezay : ni katak lepas di inject ni..utk di makan..haha...ape!!..hamster!!?...gile wey..haha

    @anis : ala tak pe..nanti kutip je katak kat mane2 bedah je...

    @eddy : haha..arwah katak dulu sihat, kesian ajal dia da tiba..hehe

    @feyqa : haha...ala kenapa...bedah je...haha

    ReplyDelete
  13. tak tau pun
    nanti aku buat entry pasal nih
    pinjam gambar tau

    ReplyDelete
  14. alow..mati sudeh =(

    jom usha ww ninie =) http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/08/wordless-wednesday-4-1y-9milysm.html

    ReplyDelete
  15. ok, scroll nampak sikit je. *pejam mata*

    terus komen kat sini. haha

    ehem ehemm

    ReplyDelete
  16. @hans : okey :)

    @ekin : haha...nape?..kalo bukan bulan posa nak makan ke katak tu??..haha

    @ninie : dah mati katak dah..haha

    @hasnah : ala nape tak tgk betol2...haha

    ReplyDelete
  17. eeeeuuu......ni kerja doktor ni..=p

    ReplyDelete
  18. @merahjambu : haha...doktor wan abe (wannabe)..haha

    ReplyDelete
  19. @sirap : bukan takat kari je...masak lemak..kicap, sambal, tp yg paling best REBUS...wuuuuu...sehingga menjilat kuku kaki tu..haha

    ReplyDelete
  20. @pink : ala nak geli buat ape..comel kan..perut bulat je..haha

    ReplyDelete
  21. hai!!!cikgu fad dtg...siannya..huhu..follow sini..jom kenal2

    ReplyDelete
  22. @fad : haha...katak tu mati mcm tu je..demi sains..haha

    ReplyDelete
  23. serious aku stress masok blog kau . ahah . btw , header kau seram , entry kau pon seram . brrr =,=

    ReplyDelete
  24. oh nooo...

    tak sanggup aku melihat katak itu...


    HARAPKAN MUKA JE LAWA.. TAPI PERANGAI MACAM _______ (Jangan Klik Jika Anda Kuat Sentap)

    ReplyDelete
  25. @alepridz : hahah...tak pe...katak mainan je tu...hahaha

    ReplyDelete
  26. aku dulu bedah tikos.. yaksss... katak lembik.. geli wehh...

    ReplyDelete
  27. @wan : haha...best ah lembik2...hehe..tak kan nak keras..haha

    ReplyDelete