Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Monday, July 18, 2011

Terima Kasih Daun Keladi

 

____________________________
____________________________________________________________

"Terima Kasih Daun Keladi"

________________________________________________
_______________________







p/s: ko tunjuk ape tu Leha?..tunjuk nama sendiri eh?..
dialog : nama sape tu..cutenya nama dia..


a short entry, just nak ucap terima kasih pada kawan aku ni, Anis Adila Aris atau LEHA....ala blogger popular dan makin meningkat naik tinggi tu....fuh tak sangka dpt jadi blogger bertuah no.5 dia...lepas tu dia puji aku lebih2 pulak kat situ....MAKIN MENGEMBANG aku malam2 ni gara2 beliau...haha..anyway Terima Kasih Daun Keladi....

p/s: masih memikirkan idea nak buat ANIS ADILA ARIS : AKU CUTE tu...hmmmm...










4 comments:

  1. tahniah kawan! hehehe...

    hepi blogging~ sihat?

    ReplyDelete
  2. cik blur: hehe terima kasih...alhamdulillah sihat.. :)

    ReplyDelete
  3. hello bro .. datag dari blog anis ^^

    ReplyDelete
  4. alif : oh dtg dr blog Isteri ku dlm pementasan..haha..thx bro koz singgah n follow :)

    ReplyDelete