Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Thursday, July 14, 2011

Entry Tanpa Tajuk


________________________
___________________________________________________________________

"Entry Tanpa Tajuk"

___________________________________________________________________
________________________




kadang2 susah sangat bila buat entry nak pilih tajuk yg kononye dpt tarik minat pembaca...kadang2 dpt tarik, kadang2 tak dpt tarik perhatian diorang...tapi kali ni entry nya bertajuk "Entry Tanpa Tajuk"..dan tajuk entry ni akan digunakan bila aku betol dah tak tau nak letak tajuk ape, n benda ni lah yg akan menjadi tajuk...so pusing2 ada jugak tajuk akhirnya kan....

tp ape2 pon entry kali ni pendek je...just nak update akubudakblur in real life tu je..





















ok i'm done....okthanksbye..





6 comments:

  1. yg who do you think you are to siyes lawa..

    ReplyDelete
  2. siyeshly superb creative


    adore ur talent fwen :)

    ReplyDelete
  3. sempoi lak pic semua ni...=)

    Jemputan ke Contest Aku Berpuisi =)

    ReplyDelete
  4. oh yg contest puisi tu...masih memikirkan idea lagi..akan join tak lama lagi... :)

    ReplyDelete