Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Tuesday, September 6, 2011

Hari Raya 2011



_______________________________
______________________________________________

"Hari Raya 2011"

_____________________________________________
_______________________________



assalamualaikum!..dah lama tak menghupdate entry baru..al maklumlah Raya kan...aku kagum dgn blogger2 mana yg sungguh cekal menghupdate entry2 baru walaupon di hari raya...respek sama lu..haha..ok entry kali ni pendek sahaja...just nak post sesetangah gmbr masa raya sahaja...ok dah...




cantik pulak kayu2 tu ada kat halaman kampung..




cucu cicit perempuan Nek Besah



cucu lelaki Nek Besah








sempat buat kada raya utk nenek lagi...dlm kad raya tu ada Nek Besah's Family Tree




tradisi utk perempuan ambik gambo kat tetingkap ni














 sempat beraya bersama kawan2 sekelas di uitm sebelum masuk sem baru...




sudah..itu sahaja....banyak lagi, tp takut tak tertelan pulak gambo2 ni...







6 comments:

  1. tula pasai.. bila raya, rasa xde mood nk update blog.. btw, chantekla model2 suma yang dalam gambaq tuu.. ;)


    MySuaraBlog: Hantu Bonceng Sempoi!

    ReplyDelete
  2. cantik gak gambar
    hehe rumah masih classic best!

    ReplyDelete
  3. @zwan ; haha..mmg dah raya tak ingt nak menghupdate ape2..haha...wah adakah saya antara yg cantek..huahuhauhauha

    @fatin : cantik..suka sgt...tp dpn je yg masih rumah papan...belakang dah renovate jadi batu..

    @edy : yeah tu yg cantik...

    ReplyDelete
  4. @hans : perghhhh ko orang ke 3 yg ckp aku dah kurus..yeahyeah!!!..haha

    ReplyDelete