Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Sunday, September 18, 2011

Aku Haram



___________________________________________
________________________________________________________

"Haram"

________________________________________________________
_____________________________________________



aku Haram...apa yg haram??..aku telah membawa masuk kereta ke dalam UiTM dan letak kat parking kolej tanpa mendapat stiker kenderaan...slah satu syarat untuk membawa kereta hanyalah pelajar yg tidak mendapat kolej dn menetap di luar...utk pelajar yg mendapat kolej hanya di benarkan membawa Motor sahaja...so aku main bedal je bawak kereta...insyaallah tak ada apa2...

ada tak sesiapa yg tahu cara nak mendapatkan stiker kereta HARAM??..bahaha...haram betol mintak org buat benda ni...anyway, harap2 tak ada ape2 berlaku....aku bwk kereta pon sbb aku TAK PANDAI BAWAK MOTOR..bahaha...lagi pon senang time nak buat assignment tak payah sewa kereta....kongsi2 duit minyak sudah...kan jimat..


 sapa ada Stiker kenderaan ni??...Sesi 2010/2011 yg tak nak digunakan lagi??..anyone??..Dermalah dgn hati yg ikhlas...berbayar pon tak pe..haha




4 comments:

  1. @adie : haha..alamak tak ada la pulak..hehe :)

    ReplyDelete
  2. oi2.. duk kolej ne bley bwk krete.. ske ati ko jer.. err aq pown parking selamber badak jer.. haha!!~ *high 5*

    ReplyDelete
  3. @adilia : ko bawak kereta jugak?..wah ko parking mana

    ReplyDelete