Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Wednesday, August 24, 2011

Wordless Wednesday #8




__________________________________
___________________________________________________

"Wordless Wednesday #8"
-Nenek

____________________________________________________
_________________________________


hi.. nak cakap sikit je..sikit jee..boleh?..ok2..ni dah tahap KURANG AJAR dan juga PENCABULAN blog aku ini dengan tidak menghupdate entry2 baru sejak 19 Ogos lalu...*ceyh mcm lama sgt je*..ok2 dah..





tak sabar nak beraya dgn Nenek tahun ni...aku masih tinggal Seorang saja lagi nenek...Ya Allah kau Panjangkanlah Umur Nenek aku dan seluruh keluarga aku..amin..

p/s : yey nenek dah boleh dengar balik...Alhamdulillah syukur :)
comelnye nenek..spek mata senget..hehe..







16 comments:

  1. untunglah masih ad nenek wlwpown sorang... aq dua2 dah xde.. :(

    ReplyDelete
  2. rindu nenek aku,walaupun duk dekat sini..hehe nak jenguk la pasni..inshaAllah panjang umo, amin

    ReplyDelete
  3. @Adilia : tula..alhamdulillah panjang umor nenek aku..

    @ezay : jenguk la..sementara nenek masih ada :)..amin :D

    ReplyDelete
  4. smart gambar tu..
    selamat hari raya.
    :D

    ReplyDelete
  5. betol2 . untongla ada opah
    aku pon takde opah dua2 belah sejak dari lahir
    sobs

    ReplyDelete
  6. @arief : tq :) selamat hari raya

    @farah : bekalkan lah al fatihah byk2 eh :)

    ReplyDelete
  7. rindu plak nenek kt kg.. xpe mggu dpn blk kg..


    jom join GA di sinie =>
    http://siluncaimalang.blogspot.com/2011/08/first-ga-cr-perlukan-rakan-alam-maya.html

    ReplyDelete
  8. wah..memang cucu mithali nenek la nie..

    alhamdulillah..ak still lg ada 2 nenek..

    ReplyDelete
  9. @azren : yey dah nak raya :)

    @niki : comel gile kan..haha

    @fatin : eh mana ada mithali..haha

    ReplyDelete
  10. nenek ko masa muda2 mesti cantik
    kimsalam weh dkt dia
    untung la ko still ada nenek lagi

    ReplyDelete
  11. @hans : insyaallah..alhamdulillah masih sihat nenek aku....

    ReplyDelete
  12. Kirim salam kat nenek ko ea. Aku time raya nanti baru dapat jumpa nenek aku. Hehe.

    ReplyDelete
  13. @fadzmie : insyaallah...haha..sama lah..time raya pon dpt jumpa..weeee

    ReplyDelete