Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Tuesday, August 2, 2011

Masa Terbuang -Diari Ramadhan #2 Siri 2



__________________________________
______________________________________________________

"Perubahan Lagi?"

______________________________________________________
________________________________



entry pendek saja kali ni sebelum masuk waktu berbuka puasa..yey!!...and aku just nak tanya sekali lagi...ada nampak beza lagi tak kat BELOG aku ni??...kalo tak nampak mmg nak kena HEMPOK dgn aku...haha...ok2 aku dgn secara TAK RASMInya telah menukar HEADER sekali lagi!!..*tepuk2 kepala masing2*...

kenapa aku obses sangat nak letak Header BINATANG ni ha?...dulu ANGRY BIRDS, lepas tu CHEETAH/JAGUAR/LEOPARD tah ape nama tah...and sekarang tak puas hati nak letak HARIMAU pulak..nak kata Pasukan Bola Malaysia - Harimau Malaya menang, tak jugak...kenapa lebih2 pulak kan...

ape2 pon ni lah Header tak seberapa yg baru...jadilah...agak2nya lepas ni aku nak letak header BINATANG ape pulak ek??...Ba Alif Ba Yaaaaa mungkin??..






Dahulu Kala
__________________________




Dahulu jugak
_________________________________



baru guna header ni beberapa hari..tak sampai 3 hari pon kot..haha...bye2 MEOW, u will be missed...




and for NOW--SAKA HARIMAU MALAYA
_______________________________________



tadaaa...simple dimple pimple nipple je...





p/s : SELAMAT BERBUKA dan BERTARAWIKH malam ni..





13 comments:

  1. uishhh so scary laa tgk kpale rimau tuh. huhu

    ReplyDelete
  2. @sharifah : haha...mcm SAKA HARIMAU..haha

    ReplyDelete
  3. motif ko letak gambar rimau ?
    ingat aku takut

    ReplyDelete
  4. @azalia : perlu ke motif??..haha..mmg lah tak takut..sbb harimau tu cute..pe la ko ni..haha

    ReplyDelete
  5. amboi,,rajin kau..
    baik ko letak gmbr kepala ko aje

    ReplyDelete
  6. @anis :haha...kalo aku ltk gmbr aku mmg tak ada org nak msk blog aku lah...haha

    ReplyDelete
  7. hahahaha
    tukar lagi?
    rajin betul ko nih
    hehehe

    ReplyDelete
  8. @hans : haha..aku mmg tak ada kerja wey..ni je la yg aku buat nak isi masa..haha

    ReplyDelete
  9. cute aku lg berbanding dgn harimau ko tuh.

    ReplyDelete
  10. Biler nak try kepala singa pura-pura pulak? Hehe...

    ReplyDelete
  11. @azalia : arghh ko jeless rimau aku comel n ko takut kucing..haha

    @logorithm : tulah...tengah mencari idea baru..lepas ni nak pergi beli topeng harimau pulak ah..haha

    ReplyDelete
  12. gila ko nak letak ba alif ba ya..hahaha..

    letak siput ba alif ba ya ok sket..kan ko da berjaya menyelesaikan teka-teki aku tu..hahaha

    ReplyDelete
  13. @hez: a'ah laa...aku lupa....siput babbbiiiiiiiiiiiiiiyyyyy...hahaha

    ReplyDelete