Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Friday, July 22, 2011

Fashion Design



____________________________________
___________________________________________________________________

"Fashion Design"

____________________________________________________________________
_____________________________________



mungkin ramai yang tak tahu...dari dulu aku mmg minat dgn Fashion Design...tp aku tak pernah apply pon  nak amik Kos ni kat Uni...aku pon tak pasti kenapa aku tak try apply...aku mmg minat bidang2 seni ni..tapi tak ape...aku redha je...dan sekarang aku melanjutkan pelajaran di UiTM dalam jurusan Pengurusan Hartanah (Real Estate) Fakulti Senibina Perancangan dan Ukur ..<----ceyh bajet nak taip fakulti sekali...ape2 pon, aku bersyukur, walaupon kos ni pada mulanya aku ambil diploma kat Perak, minat terhadap kos ni tiada...tak tahu langsung mengenai Kos ni,...tp alhamdulillah smpi Degree sekarang kat Shah Alam minat itu mula berputik sedikit demi sedikit...walaupon tiada lukis2 cantik2, hanya perlu banyak membaca, mengira...alhamdulillah aku suka juga akhirnya...walaupon kadang2 nak pecah kepala belajar...haha...ok here is my latest sketch for my portfolio..
<--ceyh bajet portfolio...ok utk akubudakblur tu je..selain menanam ANGGUR kat rumah tanpa buat ape2 (selain menolong kemas rumah, baca buku, FB,TWITTER,BLOG,GOOGLE+,YOUTUBE, Bergambar2..dll)...aku juga suka melukis2...so nak habiskan masa, ni lah yg aku buat...


















ermm,,,ni je yg termampo...aku bukan budak ART pon...so ala kadar jela...sekadar meluangkan masa saje....


Additional Images
____________________________________

nak dimuatkan sekali dlm buku tu...ni saje...






ha yang ni aku saje2 nak buat utk dia ni
sory eh IKAN, ni je aku mampu buat..



ok bye..toodles, 
Assalamualaikum, tak jawab dosa, jawab sayang - Maria Elena




14 comments:

  1. x pe la..nanti ambik la part time untuk bidang2 seni nie..

    mane tau leh reka baju kawin aku lak ke..kakaka

    ReplyDelete
  2. hahah...mimpilah nak amik seni...aku pon suka2 jeni...tak serius po...
    oh ko nak kawin aku reka kan??...baju guni ok?..haha

    ReplyDelete
  3. buruk !!
    tu je yg aku nak kutuk buat kali nie.

    ReplyDelete
  4. azalia: haha..oh balas kat entry aku balik!!!..haha...takpe2...next entry aku KUTOK BALIK...haha

    ReplyDelete
  5. ouh ouh cantek la tulisan blok blok tuh !

    ReplyDelete
  6. Maly : hehe..terima kasih ye..
    sharifah: la tak ada benda lah ni...anyway terima aksih ye..
    azalia: hahah..ko dr dulu ckp tak nak kawan!..sentap!..haha

    ReplyDelete
  7. kreatip ni ... orait banyak ni! cantik!

    ReplyDelete
  8. kalo ko berani kutuk2 aku. kali nie serious punyer aku x nak kwn dgn ko !

    ReplyDelete
  9. maly f - what? chantik ? x okay. hahaha

    ReplyDelete
  10. azalia mmg suka dengki dgn org...dri hari tu dengki dgn aku..haha

    ReplyDelete
  11. walaweyh . hebat tue . tengs . glerr hebat tribute .

    ReplyDelete