Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Sunday, July 24, 2011

Long Lost Brother-Panjang Hilang Abang?



_______________________________________
_____________________________________________________________

"Long Lost Brother"
-Panjang Hilang Abang

_____________________________________________________________
_______________________________________


1st thing 1st...macam sial siot je kan translate tajuk tu..haha...anyway...another short entry...aku just nak beritahu rahsia aku je...aku ni...erm...sebenarnya ada kembar....orang je tak tahu....aku kembar tiga....iras2 lah jugak...aku blajar UiTM S.Alam....sorang lagi blajar UPM, and sorang lagi UTM.....pergh sume jauh2...rindu gile kot....mmg bila pisahkan sehari pon rasa mcm ada diri yg hilang....satu hati terpisah berbulan rasanya....tapi bila dah jumpa...aduh tak payah cakaplah...mmg gila rumah aku.....tunggang langgang rumah...masalahnya rupa iras2...tapi perangai lain2....aku agak pengemas (ehem)..dua org lagi...mcm kotor sikit lah...

kalo mcm aku minat seni2 ni...yg dua org lagi tu minat Sukan...aku ala sukan yg aku main pon Badminton, berenang, Ultimate Frisbee...mcm tu jela....aku kaki bangku...tak pandai sepak bola....sempat belajar sekejap je main bola...tah lah...

nak tgk tak kembar aku yg dua org lagi tu??...kiteorang mmg suka pakai baju sama...saja nak keliru kan mak aku...haha...kesian mak aku...ok2 dah sekian lama aku mcm rahsiakan kehadiran kembar aku ni...nah tengoklah....kalo kawan2 aku rasa aku ni ANNOYING...kalo dah tiga2 org ni bersama...kawan2 aku boleh msk Hospital Bahagia dek kerana kiteorang...nah tengok lah...




*drum roll*




Afiek-Hafieq-Afeez













masa ni si Hafieq tu nak terBerak pulak...so kite dua orang jelah....









comelkan kiteorang sume??....kan??.....haha...maaf..maaf sangat....ni lah kesan cuti semester yang panjang...aku dah tak tau nak buat ape dah....aku dah pandai menipu orang...maafkan aku...sebelum Ramadhan ni ape salahnya nak tipu2 sikit kan??...ceyh bangang je....

sebenarnya aku ni ada KRISIS IDENTITI kot...aku rasa mcm ada aku yg lain je...sa sa sa saka ke?...jengjengjeng...ya allah..ampunn....maaf sekali lagi sume...byep!!...









13 comments:

  1. dasar x de keje

    ajak ko buat kerja dgn aku kau x nak. jual mahal ! pdhal transport mkn aku nak support kot. tau la event aku x gempak. fine !


    nak kutuk, gambar nie buruk ! kembar ko x hensem pun. hensem lg kucing jiran aku.

    ReplyDelete
  2. siottttt kau x publish comment aku.

    ReplyDelete
  3. @azalia :mmg pendengki..haha
    sharifah: hehe..tipu gurau2 je ni...haha..dah mintak maafkan..hehe

    ReplyDelete
  4. wargh!!kembar la sgt kan??hahaha

    ReplyDelete
  5. suhazli : haha...saja nak kelentong orang..haha

    ReplyDelete
  6. anis:..kan tak hensem kan...aku lagi hensem..biasalah...haha

    ReplyDelete
  7. hahahha..kelakar komen anis.
    style dowh gambar macam nie..
    macam mana kau buat haaa?
    *jakun*

    ReplyDelete
  8. haha..oh ko sokong Anis?..haha
    la aku guna cut and paste dari photoshop je..senang...

    ReplyDelete
  9. kah kah kah.,...siot je...aku percaya kot hahahah

    ReplyDelete
  10. @azham : haha..akhirnya ada org tertipu..kahkahkah...hehe

    ReplyDelete