Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Thursday, June 9, 2011

TERSENARAI DLM BLOG PILIHAN BEN ASHAARI???


sedang aku khusyuk2 mengedit2 gambar ANGRY BIRDS kesayangan aku tu...tiba2 bila aku refresh balik page dashboard aku....bapak ah...terkedu, terkelu lidah ku membeku....!!!.....arghhhh (jerit dalam hati mcm budak perempuan).....serius ke ni???...T________T...





aku terpilah terpilih dlm Top 5 Blog baru pilihan Ben Ashaari...tak terkata...just nak ucapkan beribu ribu terima kasih pada abg Ben yg sudi jenguk ke blog saya yg tak seberapa ni dan menyenaraikan dlm top blog baru pilihan abg Ben mlm ni...

dan kepada followers terbaru...nak cakap terima kasih pada korang yg sudi jenguk blog saya ni....terima kasih sangap sanggat sangat....


TERIMA KASIH!!!!!

mood : eksaited


24 comments:

  1. nice one man! from Bro Ben's blog!

    ReplyDelete
  2. same goes to me!! terkedu dan terharu jadi blog pilihan abg BEN..

    btw, congrates dude!

    ReplyDelete
  3. tahniah!!
    dah follow blog awak..

    ReplyDelete
  4. hai.. tahniah..

    abg ben baik hati sungguh..
    menaikkan blogger2 baru kan.. :)

    ReplyDelete
  5. marya : terima kasih...betul2...abg ben dah byk tlg bloggers naikkan name diorng...

    ReplyDelete
  6. tahniah2... mesti senyum sampai ke telinga kan sekarang ni... (^^,)

    ReplyDelete
  7. haha...makaseh..senyum sampai ke dahi dah ni....hahaha

    ReplyDelete
  8. thniah ! its ur lucky day... hehe
    nyway. saye follow =)

    ReplyDelete
  9. thanks...alhamdulillah....eh nama awk same mcm saya....BLUR...haha

    ReplyDelete
  10. tahniah ye,,,
    jom tukar link..
    http://eyty-story.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. wohoo tahniah tahniah. :)
    singgah tadi takde lagi entry nih.
    kali kedua dtg ni dr zon skytech blog.

    happy blogging. :)

    ReplyDelete
  12. tahniah..hehe....
    slm pkenalan..follow skali :)

    ReplyDelete
  13. congrats weyh , nk jugak !! hehe :) btw , join la bloglist ak. t senang ak nak skodeng blog ko lg.. n mane taw nanti abg ben ashaari leh kenal blog ak pulak kan.. hehe :)

    ReplyDelete
  14. ghenn: okey nanti aku join ..hehe tenkiu..

    ReplyDelete