Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Tuesday, February 8, 2011

LAMBAT UPDATE!!



ok..till now, i still haven't managed to get this blog up-to-date..entry kali ni  short and simple je...as usual, gambar disertakan dengan sikit penerangan, ceyh perlu ke penerangan??..




ok ni gambar masa tahun baru cina, sebelum aku balik ke Uitm Shah Alam utk term kedua..

ok, sudah dengan Tahun Baru Cina yang aku sememangnya tak sambut pon, saje nak kecoh2 harap2 dapat Ang Pau yang akhirnya x dapat se sen pon...T____T...oksudah

ok, yg ni mmg mcm dah terlambat giler kot nak di jadikan entry kali ni, tp ok la dari tak ada..

 cuba teka mana katil aku...ha...konfirm2 la yg atas tu...pembersihkan aku...atas katil penuh dgn baju, ceyh tu sbb aku dah penat balik dari kelas, bukak baju cmpak terus kat katil..x bermakna aku x pengotor ye..ni just sbb dah terlalu penat nak kemas...heh



bilik kat shah alam ni ok la..besar pon agak besar jugak...bersih pon boleh la...(tengok la sape yang kemas kan)..*angkat kening*

dan ni meja aku...sory sebab bersepah..


okthankbye...tuje...

1 comment: