Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Monday, September 19, 2011

Mari BerVandalisme



_________________________________
______________________________________________

"Vandalisme"

______________________________________________
________________________________



jom berVandalisme!!....yeah aku suka membuat benda2 mcm ni...puas hati tau...dapat melepaskan apa yg terbuku di dada...haha..chopchop..jangan anggap aku ni pemusnah harta benda awam....aku berVandalisme ni pon sebab dah diberi peluang berVandalisme..so apa lagi, suka ah....

kat fakulti aku iaitu Fakulti Senibina Perancangan dan Ukur telah menyediakan satu kereta, kereta Proton Tiara yg dah hancur lebur utk di conteng pelajar2 kat FSPU...idea ni di buat oleh Jurusan Senibina agaknya....so apa lagi, mari Bervandalisme lah!...peluang bukan dtg selalu..haha




kanak2 jakun dpt tengok Kapur...dah lama x tgk kapur oooh...last time tgk kat sekolah...haha



ni mamat terdesak nak cari awek...siap tinggal no phone lagi kat tayar..haha


 
kanak kanak teruja



bukti kami telah melakukan Vandalisme Halal...wah..


ok itu sahaja...bila lah agaknya Fakulti nak sediakan dinding kosong utk diconteng student2...mesti beronok ronok kiteorang..haha...okthanksbye..



10 comments:

  1. lepas nyeh penuh phonebook ngan name2 aweks yg x dikenali mntak brkenalan..ewww!~ ala2 skolah2 gitu.. weks!~:P

    ReplyDelete
  2. @adilia : woweeeeeee..itu yg aku suka..haha

    ReplyDelete
  3. haha untunglah boleh buat secara halal.. hehehehe

    ReplyDelete
  4. afiek tglkan nombor aku kat situ.. wahahaha..

    ReplyDelete
  5. malu seyh kalau naek kreta yang ada tulisan2 ni suma.. HAHA

    ReplyDelete
  6. Kalau ada kereta minta minta dijauhkan dari kamu bertiga hihihi ;]

    ReplyDelete
  7. @faridah : untunglah kan..haha

    @fariz : boleh..alamat rumah ko skali aku bg

    @zwan : haha...eh buat pe nak malu...cool la..haha

    @panda : haha...eh kami penggiat seni...conteng2 itu seni...bahaha

    ReplyDelete
  8. aku pun conteng..tulis nama sendiri je..lupe lak nak ltak no tepon aku..haha

    ReplyDelete
  9. @anis : haha...letak ah sekali no telepon, alamat rumah...boleh org dtg terus meminang..haha

    ReplyDelete