Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Wednesday, July 6, 2011

WORDLESS WEDNESDAY #1

  ______________________________________________________________________________________________________


"Wordless Wednesday
volume one



_____________________________________________________________________________________________________















6 comments:

  1. boleh ajar tak mcm mn nk buat gmbry kita snap jdi cntik lagi bila di edit menggunakan adobe phtoshop..?i dah try gmbr kelip2 n baju warna lain tu...amazing! menjadi!!serius best giler...sy dah lama guna adobe ..tapi tak tahu nak guna kasi gmbr yang di edit still ade kualiti...saya edit kualiti gmbr jd kurang...klu u tahu please ajar..itu shja..Tq for your tutorial..

    ReplyDelete
  2. quality gambar jadi kurang tu mcm mane ye?...contoh mcm cahaya ke?..gambar jadi blur ke?...atau benda lain?..

    ReplyDelete
  3. gmbr jadi blur...colour jadi tak cntik la..mcm peta jadi nya klu edit.... T.T

    ReplyDelete
  4. oh yg itu..takpe2..nanti kalo ada masa saya buat ye :)

    ReplyDelete