Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Wednesday, July 20, 2011

Wordless Wednesday #3 - Manusia Naga



___________________________________
________________________________________________________________

"Wordless Wednesday"
-Volume 3
_________________________________________________________________
__________________________________



yey!!!..hari tanpa kata2 tiba..selain tu hari ni juga hari BERMALASAN buat entry...yeah...ok2 dah tak jadi wordless Wednesday la kan kalo ko dah start taip menaip...ok tajuk WW #3 ialah...




Manusia Naga
_____________________________




















P/S: atau di panggil Homosapien Dragonasaurous....(rekaan sendiri)











13 comments:

  1. yang first photo api tu nampak mcm bentuk love, perghh dasat pacik ni xD

    http://robowtasmara.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday-110720-1.html

    ReplyDelete
  2. robow: a'ah mcm LOVE...seb baik dpt tangkap...mmg hebat pakcik tu..menyembur2 api smpi bibir dah jadi hitam dah..haha

    ReplyDelete
  3. wow..hebat ler.pic pertama tue..siap lagi api kuar ala2 bentul LOVE yer...terbaik ooooo

    meh singah cnie
    http://akubahimah.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday-1.html

    ReplyDelete
  4. hebat !!

    jom tgk ww ninie pula
    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/wordless-wednesday-4-couple-mug.html

    ReplyDelete
  5. aku suka pic no 1
    cam bentuk Heart
    :-)

    ReplyDelete
  6. AUC: haha..mmg bahaya...
    aku bah: a'ah bentuk love...seb baik dpt tangkap gambar tu :)
    ninie : thanks :)
    hans : haha..tula pasal..makaseh :)
    Ikan: thanks man :)

    ReplyDelete
  7. terer ar abang naga ni...
    bleh bwt bentuk love plak tu...

    ReplyDelete
  8. CHAE:..haha..sbnr nye bentuk dia sama je mcm lain..tp terSNAP gambar awal..so terdptlah gmbr ni :)

    ReplyDelete
  9. serius...mmg smart...aq suka pic yg no. 2 tu..(^^,)

    ReplyDelete
  10. pink : terbaik kan..haha...
    ezad : tau tak pe...aku pon paling suka api dlm pic no 2 tu..

    ReplyDelete