Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Wednesday, July 13, 2011

Wordless Wednesday #2 - Aku Rindu



___________________________
_________________________________________________________________________

"Wordless Wednesday"
- Volume 2 

__________________________________________________________________________
__________________________


yesss sekali lagi datanglah hari Rabu utk Wordless Wednesday..terima kasih pada benda ini, kerja aku jadi mudah...ceyh macam dah malas sangat je nak update entry kan...dah2 nah kali ni utk Wordless Wednesday Tajuknya ialah..


"Aku Rindu"


























p/s: maaf jika gambar beso2 ni sume manyakitkan mata dan hati anda utk melihatnya...




15 comments:

  1. tak sakit la weh...haha

    babe...cmne nak buat gmbar akhir, aku wat tak keluar mcm tu kat belog.. tension !

    ReplyDelete
  2. haha...oh yeke tak keluar??..maybe sbb file ko besar sgt kot...cuba kecik kan..

    ReplyDelete
  3. @QaRr : belom habis lagi..just rindu kawan2 masa dekat kampus lama je..hehe :)

    ReplyDelete
  4. heyh adr lost world .. jom g mndi rmai2 .. haha

    ReplyDelete
  5. woh boleh tau tu lost world..hehe...jom mandi!!..dah lama tak bermandi manda ni..

    ReplyDelete
  6. teringin nak main permainan dalam pic no 2 tu

    ReplyDelete
  7. Hans teringin ke?..jom2 main kat genting.. :)

    ReplyDelete
  8. noor : makaseh kerana menyukainya..hehe

    ReplyDelete
  9. awak rindu nak pergi tambun and kawan2 ek?

    ReplyDelete
  10. hey adam :)..yela rindu semua kawan2 kat kampus lama...buat assignment, jalan2 semua.haha

    ReplyDelete
  11. ko bawa aku la
    hahaha
    aku seumur hidup tak pernah pergi genting
    dok rancang dgn member aku dari zaman diploma nak pergi
    alih2 dah nak habis degree pun xpergi2
    hahahahha

    http://hanspunyablog.blogspot.com/2011/07/review-filem-harry-potter-and-deathly.html

    ReplyDelete
  12. kotak mancis.. : thanks :)hehe
    Hans : oh yeke..tak pergi2 lagi..jom2..aku pon dah lame tak pegi..hehe

    ReplyDelete