Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Friday, December 31, 2010

POST ENTRY YANG TERAKHIR..SELAMAT TINGGAL...




SELAMAT TINGGAL!!!...

ini post yang terakhir...




dihujung2 tahun 2010 ini aku ingin mengucapkan Selamat Tinggal 2010 dan syukur kepada Allah kerna aku masih bernafas sehingga ke penghujung 2010..aku juga ingin mengambil kesempatan ini untuk memohon 10 jari memohon maaf jika tersalah laku dan tersilap bicara sehingga ada sesiapa yg terguris perasaanya...wah..
dgn ini juga aku amat bersyukur kerana masih lagi bernafas untuk menikmati dan menjalani hari2 yg bakal tiba pada 2011..juga syukur kerana Allah sentiasa memberikan aku peluang untuk beribadat kepadanya agar aku menjadi seorang muslim yg sejati..insyaallah....amin...

ok....di penghujung tahun 2010 ini merupakan hari yang agak..emm best bagi aku...haha...
awal2 pagi lagi aku sudah mengemas barang2 yg perlu dibawa ke kolej di UiTM Shah Alam...sebelum smpai ke UiTM.aku ngan famili sempat ke Tesco Shah Alam untuk membeli keprluan di kolej nant....yela sume barang dah dtinggalkan kat Perak....dah beli barang sume, aku terserempak pulak dgn benda ni...aku mmg dari dulu nak benda ni, tp x dpt2....so skrg nmpk benda ni..murah je 3 for RM10...












so bila smpi kat uitm semayang jumaat dulu kat sane...then baru msk bilk...yela nak cop katil sebenarnya..padahal bila dah smpi katenye katil mengikut nombor yg telah diberi...so terpaksa la ikut....dan akhirnya aku mendapat katil atas....arghhh...dah 3 sem kat perak x pernah2 dpt katil atas, dan skrg ni dpt....ehhh...x bersyukur plak...ok..alhamdulillah sekurang2nya ada bilik...

lepas je siap mengemas katil...simpan barang2 dlm almari..so aku pergilah jengah ke fakulti SENIBINA PERANCANGAN dan UKUR...smpi sane kononnya nak tgk jadual..rupe2nye cuti lah...x da org kerja...cuti semperna Malaysia Menang AFF Suzuki Cup la....emm...xpe2...pastu sempat lah pergi round2 fakulti tgk2 keadaan kelas....fuh besar gak fakulti ni.....kalo nak bibuat cerita....haha malu la...aku boleh terseliuh plak mase round2 kat situ...jatuh tergolek..nasib baik x da org...kalo x..hmmm nangis malu weyh...haha...jalan terencut2...terkehel mengalahkan org main bola Final AFF SUZUKI CUP tau x!!...



Bila dah balik rumah si AzaliaHjSalleh ni plak ajak nak kuar mkn same2..yela dah lame x jumpa...si dia ni x habis2 praktikal...yg aku ni x habis2 menolak pelawaan dia nak keluar..haha...so aku abaikan sakit terkehel kat kaki..tabahkan hati pergi jela....hehe...laa rupe2nya ibu si Azalia ni ikut...dupdapdupdap jantung aku...takut...hehe...mcm nak jumpa mak mertua plak....tp nasib baik mak Azalia sporting...(ceyh saje bodek nak mintak blanja lagi..) haha gurau je....dpt try jam yg nak bagi kat AUBAH dia lagi...dpt try first hand dowh...hehe..teruja...ok stop dgn KETERUJAAN anda.....so kiteorang sempat makan kat Kluang Station yg ada kat DESA PARK CITY... fuh kenyang..alhamdulillah murah rezeki di penghujung hari 2010 ni...lepas makan kami pergi la ke MaxValu untuk cik Azalia ni beli barang2 nak melantak kat rumah...haha...ok ni nak cerita sikit ttg perangai yg x berapa elok ttg si dia ni...ok sebenarnya cik Azalia ni suka menyuruh...habis aku jadi kuli dy...penat..dy x kesian pon kat aku yg terseliuh ni...kate je student OT tp x belas kasihan kat aku pon...sedey..hah...nak tgk bukti nya??...tgk kat bawah..



tgk tu..muka bossy gila kan...mcm dy kate "hoi Afiek ko mai sini...ak suro ko teman ak so ko jadi kuli aku..sini kau!"..


yang aku ni pulak dengan BLUR nye...dgn LURUSnya...ikut saje kemahuan si Azalia...YE CIK PUAN!..

p/s : muka aku setelah potong rambut menjadi skema...maaf jika misai itu menganggu pemandangan anda...saya lupa shave...dan saya x pandai SENYUM... senyum kambing pandai...


hehe...memang BOSSY giler cik Azalia ni kan...x pe2..lain kali kena la ko....so bila dah habis shopping barang melantakkan si cik Azalia ni...aduh..dia ni x tau2 kenyang ke???...makan plak Big Apple...hehe...jgn marah eh ak cerita pasal ko kat sini AzaliaHjSalleh....so bila dah habis sume..dah puas jumpa2...aku pon dihantar lah pulang...tp dgn terkejutnya...dgh teruja nya..dgh sebaknya...dgn terharunya...dengan sayunya..dan bermacam-macam DGN lah..si Cik Azalia menghadiahkan dan amanahkan aku satu bantal ini....






hilang rase penat dikaki..bengang dihati bila dapat hadiah ni...hehe thx weyh!!...




waa..terharu.TENKIU ANAK HJ SALLEH!!!!..huahuahua..kesian ko aku x sempat nak belanja Kopi Kacang...x pe lain kali la eh....kalo ad rezeki nak jumpa lagi..adalah aku blanja ko plak...



So itulah antara beberapa cerita atau bibit2 dihari terakhir 2010 ni...hehe...alhamdulillah penghujung hari ni sangat bermakna bagi aku...sekian post terakhir pada 2010...jumpa di post 2011... haha...







gambar curi..link klik gambo tu

3 comments:

  1. DELETE WEI GAMBA AKOOOOO
    muka x ready
    bencik kau !
    hoho , jge amanat ako baik2 wei

    ReplyDelete