Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Saturday, December 18, 2010

Bila Last Korang??



BILA?



Haha..tajuk entry ni bila last korang??...last ape ye....kali ni aku saje je nak mengisi mase kosong aku ngan wat entry yg agak tah ape2....last tu aku refer kepada bila last time korang makan benda nih?


















last time aku mase time skolah kot....rindu plak nak mkn benda nih....dulu mmg suka sbb rase nya MANIS..EMPUK..KENYAL...ehhhmmm..haha....skrg mungkin ramai org dah x pandang benda2 mcm nih..tp jeli @ aku pangil cumi2 ni lah yg kita mkn mase kecik2 dulu kan....ada lagi benda ni.....yg aku slalu nmpk mase mjlis kawin org je...bg pada budak2....

okthxbai





8 comments:

  1. haha serious, sampai sekarang masih makan bende ni. lantak laa orang nak kate ape.. best wokk :D

    ReplyDelete
  2. nani : haha, mmg lantak org nak kate ape...

    ReplyDelete
  3. they're the best. i called em "sumi". dah lama tak makan.. anyhoo, nice pics!!

    ReplyDelete
  4. haha..tenkiu ..i called them cumi2...

    ReplyDelete