Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Thursday, June 24, 2010

KAMI BENCI MOHD SAIFUL IZAN KUTUK UITM?????????

hahaha....malam semalam semasa ak sedang berfacebook...ak terjumpa lah page ni.....page FB ni dibuat khas utk pelajar UKM yg bernama Saiful Izan ni.....yg lawaknye, bdk ni dah kutuk UiTM dengan mengatakan Universiti kita ini sbg uni sampah......ishishish.....tgkla sendiri ape yg dy kate.....


nmpk x????..ke nak ak besarkan lg??...muahahha...siot jek mamat ni...ad ke dy nak kutuk2 tmpt kte belajar??...mmg x patut....

tgh mlm semalam ak join group ni...perghh....setiap 10 saat ak refresh page tu...setiap kali tu lah jumlah yg join meningkat...haha....popular mamat nih dlm mase sehari jek....so, sape nak famous dlm mase yg singkat, bole dikatekan skim cepat popular la ni...buat la statement mcm si Saiful nih..... ( CIk Azalia nak try??)
dlm page tu jugak habis si Saiful ni dihentam2...ish3...bkn dy jek yg kene.. UKM pon kene tempias sekali......
sampai bdk UKM pon ad wat page Pelajar UKM BENCI SAIFUL IZAN....haha...kesian mamat ni....camne la nak g blajo kalo sume da banned dy.....kesia lak ak tgk...tu la...otak pandai,tp mulut x pandai jage,kan sume budak UITM da kecik ati n marah......

so selepas beberapa jam budak2 UITM hentam dy kat FB ni, si Saiful ni pon wat la statement memohon maaf...bwh ni statement dy....

Mohd Saiful Izan salam.. sy ingin memohon kemaapan atas statement yg sy wat tempoh ari.. actly aq da dlte post 2 atas nsht rakan2.. tp bnd nk jadi kn.. sy tlh wat korg mare.. bengang.. sakit ati.. memg aq slh.. aq bkn nk hina korg.. kalo aq hina korg.. aq hina diri aq sndiri.. aq pn org melayu.. aq just nk bgrau ngn kwn aq tp grauan aq... melampau smpai mnyentuh sensitiviti kaum melayu.. aq MINTAK MAAP BYK2.. aq sedar ksilapan/kealpaan aq..

 nmpknye bdk ni da insap atas keceluparan dy...mungkin sebab takut kot...haha....yela..bkn dak UITM jek yg join group tuh.....byk lg uni yg join....USM la UKM la...haha....mane la dak ni x cuak..heheh.....x psl2 kat luar kene hentak...ish3....FB profile dy siap tukar logo UiTM lg....ceyh...nak amk ati la nih....hehe...terbahak2 ak gelak mase ak tgk komen2 kat page tu...kesian gle mamat ni...harap2 la dy btl insaf n sedar kesilapan dy...yela, x kiralah universiti mane pon, tujuan utama kita ke menara gading utk menimba ilmu....so x payah la nak menjatuhkan nama universiti laen.....kita sebagai bangsa melayu sepatutnya bersatu, bukan nye berbalah......kalo mcm ni nmpk nye x majulah Malaysia, tenggelamlam anak bangsa...btl x.....ishk2....

so pada sape nak tau sgt si Saiful ni bole la add dy ye.....

 
 
hihi...busted!......
akhir sekali...walau kemana atau dimana sekali pun aku belajar.....ak tetap



hehe.....

6 comments:

  1. aku pun baru perasan ,
    baru na hentam
    tp dia dh mohon maaf
    pe pun just beware la
    mmg byk universiti suka pndang rendah kat uitm
    pe pe jela
    pd aku ilmu tuh x de batasan , study mne2 pun same je. so x yah na rendahkan mane2 pihak

    ReplyDelete
  2. ak ad post kat discussion wall dy....ak rase dy mintak maaf maen2 dowh......siot jek mamat ni.....

    ReplyDelete
  3. la main ke ?
    ingat serius
    aku dh unlike
    cm bodo je kalau na layan budak tuh
    budak2 univ tuh mmg suka pandang rendah kat kita.
    dulu belog aku kena hentam dgn dak2 univ tuh
    poyo bajet bagus sgt
    pd aku belajar mne2 pun sme je , janji menuntut ilmu kn

    ReplyDelete
  4. betol...ak tgk muke si mamat nih pon da x ley percaye....

    ReplyDelete
  5. gile ganas kutuk Uitm...
    desperate neyh cari publisiti murahan...
    hahahaa

    ReplyDelete