Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Tuesday, August 9, 2011

Puppet Warp Adobe Photoshop




_______________________________________
_____________________________________________________________

"Puppet Warp"
- cs5

___________________________________________________________
______________________________________




yess kali ni aku berjaya buat teknik Puppet Warp atau di GOOGLE TRANSLATEkan ialah MELENDINGKAN BONEKA...bunyi pelik??..ya tapi itulah kebenarannya...nak tengok mcm mana Puppert Warp ni berfungsi??..contoh seperti gambar model tersohor Natasha Poly yg kononnya aku tangkap...




Original
________________________________________







Non Original-Cetak Rompak
________________________________________






bolehla for first attempt kan?..Puppet Warp ni hanya boleh di gunakan di Adobe Photoshop cs5 sahaja..sbb yg version terdahulu tak ada Puppet Warp...yg bestnya teknik ni ialah kita boleh menggerak2 kan gambar menjadi seperti yg kita nak...kalo nak Panjangkan Kaki, Besarkan Peha, atau bagi lelaki yg nak BESAR kan ehem ehem pon boleh....haha...tp realiti tak besar pon..*ok lucah*..faham2 jela ye...kalo tak faham otak anda mmg suci...


ok aku mmg banyak mungkir janji...dulu2 kata nak tunjuk cara CRACK Photoshop cs5 supaya dpt Full Version, nak Hilangkan orang dlm gambar, tapi satu tutorial pon tak buat....ok2 lepas ni aku janji akan mengotakan Janji aku tu...cuma yg bahagian crack Photoshop jela yg tak boleh...sbb aku dah lupa..aku pon blajar dr orang....cara utk hilangkan org aku akan buat utk next, atau next punya, next punya entry..haha...ok tangguh kerja lagi...



okthanksbye



9 comments:

  1. suka cetak rompak tue punye lagi ..

    besh part kat rmbut dy tue :)

    ReplyDelete
  2. sekarang ni semua boleh edit. semua boleh bg besar. hahaha mcm3 :D

    ehh tlg vote sini eh

    http://zaimzakiah.blogspot.com/2011/08/nak-tunjuk-muka-tak-malu-jap-hik3.html?showComment=1312901047420#c8246558786055537827

    ReplyDelete
  3. @ikan : haha..rambut dia paling ssh nak buat..aku siap colour2 lagi..hehe

    @sharifah : haha...oopps besar tang mana tu?..haha...ok...vote..

    ReplyDelete
  4. wahh, extend giler dress dy... haha!!

    ReplyDelete
  5. wehhh
    aku kasi gambo ko
    kasi aku jadi kurus dan tough
    boleh?
    hehehehe

    ReplyDelete
  6. @adilia : haha..yeah panjangggg..

    @hans : eh boleh2..ko nak panjang n besar mana lagi??..haha

    ReplyDelete
  7. seronok kan pakai photoshop. tapi tak reti. huhu

    ReplyDelete
  8. @juanita : betul...lain dr lain..hehe

    @nabila : best...ala senang je sbnr nye...belajar je dr EN Youtube..haha

    ReplyDelete