Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Saturday, July 24, 2010

Malaysia Japan VideoArt Xchange 2010

.....DRUM ROLL......


PRESENTING 



MALAYSIA JAPAN VIDEO ART EXCHANGE 2010


Ok,ape kejadah nye benda ni???.....cerita nye start mcm ni

Selepas ak mkn tengahari bersama rakan sekelas ak pd pukul 1, 
ak terus blk kebilik.....ape lg, lps mkn, tido la...
pastu syok2 ak nak tdo, kawan ak dr Fashion Department call ak......"Afieq, ko nak join tgk org jepun ni dtg x??"...."ha??...org jepun".....ak pon terpinga2 la jugak...sbb ak da terlupa yg dy pernah bagitau ak yg org jepun nak datang kat UiTM Perak nak tunjuk ape benda tah pd student ART & DESIGN....
pada mulanya mmg ak x nak pergi....yela ak bkn bdk AD, alih2 nak menyibok plak kan......tp lps pikir masak2, ak pegi jugak.....haha, nak blagak mcm budak AD la ni kononnye.....

ak ape lg...ha bersiap bagai nak rak.....pakai semat2 skit mane la tau dpt tackle sape ke....hahaha.....
dlm perjalanan....adui, biasala kat Perak kan panas, abes lencun bdn ak, mcm org baru lps mandi pon ad...haha....

bile da sampai kat Dewan...x da la ramai sgt yg dtg....ak dtg ni pon sebab bosan duduk dlm bilik sorang2, berangan sorang2, cakap pon sorang2...ahah....
kat sane ak wat bodo je.....ye la...sape2 tah yg x diundang dtg.....ak pon duduk la...

lame gak la nak tggu org Jepun tu dtg.....kate start kul 4..tp...hmph, kol 5.15 baru nak mule...
pada pendapat ak, pengurusan x bgs la......dah la dtg lambat, pastu bila org Jepun tu dtg, mcm x da sambutan meriah langsung...walaupun hanya 5 org Jepun je yg dtg, sekurang2 nye wat la meriah skit...ni, hambar je...
ak perhatikan mase org Jepun tu masuk, x da penyambut tetamu pon....masuk pon senyap je.....sepatutnya diiringi la lagu ke, ape2 ke, x la sunyi sgt.......
bile diorang da msk.....x da orng nak menjemput duduk......
kesian ak tgk org2 Jepun tu....da la penat flight dr JEPUN-KUALA LUMPUR-PERAK..
x ke penat....
ishishish.....
sape la project manager ni........

satu lg....adui, masalah yg selalu berlaku...masalah teknikal......hampir setengah jam.....
ape ni.....tetamu dtg dr jauh ni ke yg kita bg......
harap2 unit pengurusan dpt mengatasi masalah ni pd masa depan agr x la buruk nama U kite, menjatuhkan nama baik Malaysia .

haha.....yg bestnye......agk kurang sopan gak ak ni....
baru je setengah jam start...ak n kawan2 ak keluar mcm tu je guna pintu belakang....
x guna betul......siot je......tp org Jepun tu punya speech, aduh, bosan giler.....da la ak x pham ape yg diorang kate.....so ak pon melarikan diri....

da larikan diri......so ape lagi, blk a bilik, tdo2, makan2, cakap sorang2....haha...
anyway....x la bosan sgt hujung mggu ak......dpn jugak merayau2......

ok....tp skrg korang still x tau ape benda 
Malaysia Japan Video Art Xchange ni kan.......
sbb tu ak x bagitau korang.....


sebab



aku pon X TAU!!!!......



No comments:

Post a Comment