Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Friday, July 23, 2010

~keunikan



Ok.


Entry kali ni, ak nak menceritakan sedikit tentang keunikan.....bukan keunikan ak, sbb kalo ak nak list kan semua keUNIKAN ak mmg x abs la entry ni...muahahaha....sangat perasan...



Ok, here it goes.......I know I shouldn’t post this entry because of certain things, but it’s so interesting to me that I can resists on writing about it...haha....so what’s so unique that I can’t stop myself to write this entry????...






FADE IN...






Ok.....keunikan yg ak maksudkan ialah mengenai kelas ak iaitu EMC.....kenapa???....ha....tu yang yg cerita ni.....



Bkn hanya seorang....dah ramai org da yg mengatakan kelas ak ni unik....unik yang baik ke buruk???.....bg ak yg buruk.....



Kenapa buruk??....ha....kalo nak dipendekkan cerita, kelas ak ni setiap sem, mesti penuh dengan konflik....konflik seperti ape???...kalo akhir sem lepas bermacam2 konflik berlaku...ad yang mengatakan kelas kita berpuak2 la....gaduh tu, gaduh ni...mcm budak2 plak ak  tgk....tp yg sebenarnya hal kecik je nak diperbesarkan....



Kalau sem2 yg lepas group aku, kami buat assignment same2, gelak same2, happy je.....walhal ad perkara yg tersembunyi....sem ini pula, awal2 lg, dah ad konflik baru, dan sekarang melibatkan group ak....x tau la ape nak jd........ak pon da tak larat da nak tgk konflik ni berterusan.....yg membuatkan konflik ni tercetus ialah disebab kan ketidak puas hatian kami satu grup pd seseorang ahli dlm grup kami...x sangka plak hal ni diperbesar2kan oleh pihak yg ketiga.....



Konflik ni kecik je....kami sume  berasa kecil hati pd A bukan nama sebenar ini saje...tp x sangka hal ini dibesarkan2......hal ni sepatutnya kami jela yang selesaikan....x perlu pihak laen untuk memaki hamun yg kononnya nak damaikan konflik kecil ni....so sekarang kami buat x tau je pd si A ni yang fikir dirinya sentiasa ..... (tut)...(agknyela~ andaian saje)...dy yg salah, alih2 kite plak yg terkena....nak pujuk ke??....ceyh malas ak.....kalo org tu dah wat silap wat ape ak nak pujuk......walaupun dlm hati ni mmg nak tgk grup ak kembali mcm dulu.....so jus tggu dan lihat saje....





FADE OUT....





OK...enough of the NOT so UNIQUENESS OF MY CLASS....I don’t want to drag this issue to a more serious matter....so this story ends here....And I really hope we can settle this very tiny,small, should’ve taken seriously problem...so...later.......

No comments:

Post a Comment