Selongkarlah

Sape Aku

My photo

Sape Aku?.Aku Pon Tidak Tau....dalam misi mencari diri sendiri...sedang mengenal selok-belok dan erti kehidupan..

Thursday, December 31, 2009

NEW YEAR RESOLUTION


GOODBYE 2009 TILL WE MEET AGAIN?? BOLE JUMPE LG KER???




AND NOW




SAY HELLO TO







aku tengok blog sume org wat new year resolution, ak pon nak gak......walaupun aku akui bahawa azam tiap2 tahun baru aku x pernah nak jadi.....tapi....well... wat jela.... at least ada azam baru...mane la tau taun ni lain....I hope so.....


ok first and foremost.....
aku ingin menjadi yang lebih baik dalam segala yang aku lakukan..................including mendekatkan diri dgn yg maha esa..................jadi anak yang soleh.......dan.......berjaya dalam pelajaran..............

then awex...oops....nonono......mungkin umur ak da msk 19....tp nope for me dalam mase yg terdekat ni......ak x nak terikat dengan janji2 kosong mase ak masih blajo niii.....x nak terganggu pelajaran.....aaaa....poyo lak.....tp kalo kawan are most welcome.......
pas tu.....aku ingin menjadi abang,n adik yang lebih baik......sbb ak rase ak mmg kasar skit ngan diorang.............huhuu....ye ke.....lebih2 lg pd adik aku......well biasa la anak bongsu mesti slalu kene bulikan.....aku ingin...kalo bole....ajar serba sedikit ttg mata pelajaran pd adik ak....yg masih form 2......tapi......aku ingat lg ke sume tu?????........anyway kalo mcm modern math...bahase melayu....english tu bole bla la gak....tp sejarah n geografi....nonono.....absolutely not...NEVER...
satu lg...ak ingin menjadi seorang yang penyayang.....penyabar.....pendukung bangsa......
ek eleh poyo la aku nih.....
n sahabat yang setia......
next.......kalo bole nak ad kucing lg sekor bole x.....?????
dekan skali lg......well ni depends on my hard work actually......if i really want it....and willing to strive to get, i will....eventually......AIMING FOR DEAN'S LIST .......
APE LG EK?????
duet...duet...duet.....so....keje....keje....keje......
tp keje mase sem break la..........ak ingt nak keje kedai mcm Louis Vuitton ke.....Banana republic ke......mcm tu ar lbh kurang......tp kalo nak lbh dekat keje la blk kat Coffee Bean.....lg pown da ad experience.....dkt lak tu....dpn umah je....(x de ar dpn sgt....)... Azalia dgr ni....jgn nak shopping jek.....
anyway tu je kowt.....kalo azam ni x jadi......mungkin disebabkan oleh ak sendiri atau pon x de rezeki.........kalo ad azam laen itu.....well........
...... its another story.....bye.....

1 comment:

  1. damn kau !
    kenapa mesti aku
    kuang ajaq kau

    well gud luck
    moge kau mencapai impian kau tuh
    insyallah amin amin

    ReplyDelete